Skriv ut denna sida

Stadium bonus

Stadium bonus till dig och till SOL GF!

 

stadium member

 

Genom att bli Stadiums Member får du bonus på alla inköp som görs du gör på Stadium, i butik eller via webben (för aktuella nivåer - se stadium.se).

 

Men utöver det går det också att välja att koppla en favoritförening till sitt bonuskort. En förening som då får 3% extra bonus på allt som köps och det utan att det kostar något extra.

 

Det är enkelt både att skaffa Stadium Member och att koppla en favoritförening till bonuskortet. Medlemskapet registreras enkelt både i butik eller på webben. När det väl är klart går man bara in på www.stadium.se/teamsales för att dessutom koppla till t.ex SOL GF som favoritförening.

 

Som medlem får du bonus på dina inköp, extra bra medlemspriser på utvalda produktgrupper, medlemsrabatter och inbjudan till medlemsaktiviteter i butiken.

Dessutom får du extra förmånliga priser på resor och evenemang, livsstilsmagasinet Stadium Magazine plus, om du adderar kontofunktion, möjligheten att delbetala dina köp.

 

Via MIN SIDA på stadium.se har du full koll på inköp, ditt bonussaldo och kan enkelt administrera dina uppgifter. Det är även där som du kopplar samman ditt kort med SOL GF om du vill ge ett extra stöd till oss.

 

Det är också där som du förnyar kopplingen av din favoritförening minst en gång per år för att den ska fortsätta att vara aktiv och ge extra bonus till SOL GF.

 

Stadium team sales 600 300