Skriv ut denna sida

SOL profilmaterial Kansliet

På denna sida hittar ni en översikt över vilka SOL-prylar som finns att köpa på kansliet och vilka som måste beställas i förväg.

Kansliet har en del profilkläder som linnen/shorts för Stars och som vattenflaskan, SOL-märke, vår mjukis SOL, handduk etc.

Vissa av profilvarorna från Stadium finns även på kansliet och det gäller då ryggsäckar och väskor. De är dock något dyrare på kansliet men å andra sidan får man med sig dem hem direkt.

Den nya defileringsoverallen från Adidas (bild se nedan) i svart/guld måste dock beställs i förväg och det är upp till 55 arbetsdagars leveranstid efter de fasta beställningsdagarna. Klicka på bilden för att komma till beställningsformuläret eller använd länken under bilden.

Ny defileringsoverall

https://form.jotform.com/solgf/defileringsoverall

Se även SOL-profilkläder Stadium och SOL-profilkläder Vera Sport för de SOL/profilkläder som beställs via dessa leverantörer.

Läs också på de sidorna om hur ni kan få bonus eller rabatt på alla övriga inköp ni gör hos Stadium eller Vera Sport.

Det som finns på kansliet är lagervaror (om inte annat anges) och går bra att komma förbi att köpa på våra öppettider.

För SOL-profilkläder på Stadium och Vera Sport måste man först göra en beställning via respektive webbshop. Därefter är det en viss leveranstid innan varorna kan hämtas/kommer per post.