SOL flickorna

Schema Barn- & Ungdomssektionen

AKTUELLT SCHEMA BARN & UNGDOMSSEKTIONEN VÅREN 2019

(Schemat uppdaterat senast 2019-01-16 

FAMILJEGYMPA (Pojkar och flickor födda 2014/2015)

Lördagar
Johan Skytteskolan gymnastiksal höger - 10.00 - 11.00

Söndagar
Herrängens skola gymnastiksalen - 09.00 - 10.00
Hägerstenshamnens skola gymnastiksalen - 12.00 - 13.00
Johan Skytteskolan gymnastiksal höger - 11.00 - 12.00
Utsäljeskolan gymnastiksalen - 09.00 - 10.00


BARNGRUPPER (Pojkar och flickor födda 2012/2013 samt pojkar födda 2011)

Måndagar
Mälarhöjdens skola gymnastik sal A - 17.00 - 18.00 F-2012/2013

Tisdagar

Hägerstensåsens skola gymnastiksalen - 17.00 - 18.00 P/F-2013
Johan Skytteskolan gymnastik höger - 18.00 - 19.00 P/F 2012

Onsdagar
Solfagraskolan gymnastik - 17.00 - 18.00 P/F-2012/2013

Lördagar
Johan Skytteskolan gymnastik höger - 11.00 - 12.00 P/F 2012/2013

Söndagar
Mälarhöjdens skola gymnastiksal B - 09.00 - 10.00 P/F-2012/2013
Johan Skytteskolan gymnastik höger - 10.00 - 11.00 P/F 2012/2013
Hägerstenshamnens skola gymnastiksalen - 11.00 - 12.00 P/F 2012/2013



FLICKGRUPPER (Flickor födda 2010/2011)

Måndagar

Mälarhöjdens skola gymnastik sal A - 18.00 - 19.00 F-2011
Mälarhöjdens skola gymnastik sal A - 19.00 - 20.00 F-2010

Tisdagar
Hägerstensåsens skola gymnastik - 18.00 - 19.00 F-2010/2011
Hägerstensåsens skola gymnastik - 19.00 - 20.00 F-2010

Onsdagar
Solfagraskolan gymnastik - 18.00 - 19.30 F-2010/2011

Lördagar
Mälarhöjdens skola gymnastik sal B - 10.00 - 11.00 F.2011

Söndagar
Utsäljeskolan gymnastik - 10.00 - 11.00 F-2011

Information om när vi fyller på i grupperna sänds alltid ut till de som är registrerade på vår intresselista (www.sol-flickorna.se/intresselistan). Därefter har man ett par dagar på sig innan platserna släpps enligt principen "först till kvarn".

Schema Cheersektionen

AKTUELLT SCHEMA CHEERSEKTIONEN VÅREN 2019
(Schemat uppdaterat senast 2018-12-20)


Cheerleading F-2012 - Cheerskolan
Måndagar 17.00-18.00 Juringeskolan

Cheerleading F-2011 - Förberedande Miniminior 2011
Onsdagar 17.00 - 18.30 Mälarhöjdens skola gymnastiksal A

Cheerleading F-2010 - Förberedande Miniminior 2010
Måndagar 18.00 - 19.30 Juringeskolan

Cheerleading F-2009 - Miniminior träning
Söndagar 13.30 - 15.00 Juringeskolan

Cheerleading F-2007-2008 - Minior träning
Lördagar 13.00 - 15.00 Hägerstenshamnens skola

Cheerleading F-2003-2006 - Junior träning
Fredagar 17.00 - 19.00 Västertorpshallen (lilla)


Utöver ovanstående tider kan man i vissa fall komplettera träningen ovan med ytterligare en dag. Det valet kan dock göras först när man fått plats i någon av träningsgrupperna.

Information om när vi fyller på i grupperna sänds alltid ut till de som är registrerade på vår intresselista (www.sol-flickorna.se/intresselistan). Därefter har man ett par dagar på sig innan platserna släpps enligt principen "först till kvarn".

Schema Trupp UT-grupper

AKTUELLT SCHEMA TRUPPSEKTIONEN UT-TRUPPER VÅREN 2019
(Schemat uppdaterat senast - 2018-12-20) 

Dessa grupper tränar 2 ggr i veckan.

I UT-trupperna man börjar från intresselistan. Erfarenhetsmässigt så består grupperna av både de som är helt nybörjare och de som har tränat gymnastik några år.

Grupperna har även som mål att delta på någon föreningstävling i slutet av våren under verksamhetsåret. Det är dock inget tvång att vara med i så fall om man inte vill det.

UT F-2009 Grön
Onsdagar 17:00-18:30 i Hägerstenshamnens skola
Lördagar 14:00-15:30 i Hägerstensåsens skola

UT F-2009 Gul
Onsdagar 18:30-20:00 i Hägerstenshamnens skola
Lördagar 15:30-17:00 i Hägerstensåsens skola

UT F-2008 Grön
Tisdagar 18:00-19:30 i Mälarhöjdens skola sal A
Torsdagar 17:00-18:20 i Hägerstenshamnens skola

UT F-2008 Gul (ny tid på söndagarna)
Torsdagar 19:40-21:00 i Hägerstenshamnens skola
Söndagar 10:30-12:00 i Hägerstensåsens skola

UT F-2008 Vit (ny tid på söndagarna)
Torsdagar 18:20-19:40 i Hägerstenshamnens skola
Söndagar 10:30-12:00 i Hägerstensåsens skola

UT F-2007 Grön
Tisdagar 19:30-21:00 i Mälarhöjdens skola sal A
Lördagar 12:00-14:00 i Hägerstensåsens skola

UT F-2006/2007 Vit
Tisdagar 18:30-20:30 i Mälarhöjdens skola sal B
Söndagar 16:00-18:00 i Juringeskolan

UT F-2006 Gul/Grön (Grupperna gul och grön slås samman till våren 2019)
Onsdagar 18:30-20:30 i Mälarhöjdens skola sal B
Söndagar 9:00-10:30 i Hägerstensåsens skola


Information om när vi fyller på i grupperna sänds alltid ut till de som är registrerade på vår intresselista (www.sol-flickorna.se/intresselistan). Därefter har man ett par dagar på sig innan platserna släpps enligt principen "först till kvarn".

Kansliet
fredag, 25 maj 2018 13:25

SOL-flickorna och GDPR

SOL-flickorna och GDPR


Från idag den 25 maj 2018 gäller den nya GDPR-lagen som i Sverige kallas Dataskyddsförordningen och som ersätter den tidigare personuppgiftslagen (PUL).

Till största delen överlappar de varandra men GDPR är lite mer omfattande när det gäller att organisationer ska berätta mer om vad det är för personuppgifter som man hanterar och varför.

SOL-flickornas GF följer den nya lagen och har i samband med införandet uppdaterat de användarvillkor som vi har för alla de som är medlemmar i föreningen eller som anmäler sig till öppna aktiviteter eller vår intresselista.

Nedan hittar ni mer info om våra användarvillkor samt hur ni enklast gör för att stämma av era registrerade uppgifter:


ANVÄNDARVILLKOR


Alla som deltar i SOL-flickornas GF behöver godkänna de nya användarvillkoren som ersätter de villkor som gällde för PUL och som ni tidigare har godkänt.

Godkännandet kan ske på flera olika sätt där de vanligaste är:

Vid betalning av deltagaravgifter
Vid återanmälan till grupper
Vid nyanmälan till intresselistan
Vid användande av vår medlemsapp (rekommenderas, se nedan)

Vår huvudsakliga grund för att hantera personuppgifter är för att kunna hantera den löpande verksamheten vilket innebär att vi hanterar dessa pga. avtalet om medlemskap mellan den aktive (målsman för omyndiga medlemmar) och föreningen. Till det kommer en del olika lagar (t.ex. bokföringslagen) som gör att vi på rättslig grund behöver spara personuppgifter även efter det att en aktiv slutat.

Ni kan läsa mer om våra användarvillkor på följande länk:
ANVÄNDARVILLKOR SOL-FLICKORNAS GF


SPORTADMIN MEDLEMSAPP

För att få en överblick över bl.a. de personuppgifter som finns registrerade för en medlem och även enkelt kunna rätta eventuella felaktigheter rekommenderar vi att ni laddar hem Sportadmins medlemsapp.

I den hittar ni utöver namn, adress och kontaktuppgifter även eventuella kallelser (om gruppen använder dessa) samt en översikt över utsända meddelanden och ett aktivitetsschema för den aktive. Det går också att ändra namn och kontaktuppgifter direkt i appen.

En ytterligare smart funktion för idrottsföräldern som har barn i olika lag/grupper och föreningar är att man kan få en tydlig överblick genom att samla allt i ett och samma flöde (med andra ord: ni behöver inte växla mellan olika vyer!).

Men självklart kan man även filtrera och enbart visa exempelvis aktiviteter kopplade till en specifik medlem.

Ladda ner på Appstore
Ladda ner på Google Play


WEBBKANSLIET

Har man inte tillgång till en smartphone kan man även logga och och komma åt sina uppgifter via vårt intranät Webbkansliet.

Webbkansliet är i första hand till för våra tränare och ledare men det finns även möjlighet att som medlem eller kontaktperson till en medlem logga in för att stämma av och eventuellt uppdatera registrerade personuppgifter.

Gå till Webbkansliet via följande länk:
INLOGGNING WEBBKANSLIET FÖR MEDLEM/MÅLSMAN


KANSLIET

För ändring av uppgifter och vid frågor går det även bra att kontakta kansliet. Enklast då på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


DOKUMENT I ANSLUTNING TILL DEN NYA LAGEN

Dokument i anslutning till den nya lagen hittar ni nedan i denna nyhet och de omfattar:

Register över behandlingar där SOL-flickornas GF är personuppgiftsansvarig
Integritetspolicy

Få Riksidrottsförbundets hemsida hittar ni mer information. T.ex. uppförandekoden som SOL-flickornas GF följer.

SOL GF på Facebook

sol nyheter

kansliet

Under sportlovet vecka 9 (25/2 - 3/3) är alla skolgymnastiksalar stängda varför träningarna i dessa den veckan är inställda.

För eventuellt övriga avvikelser när det gäller träning i skolgymnastiksalar i anslutning till sportlovet hänvisas till respektive huvudtränare.

Detsamma gäller för eventuellt ändrade träningstider i idrottshallarna.

Kansliet kommer att hålla stängt under sportlovet.

söndag, 13 januari 2019 23:50

Lediga platser våren 2019

kansliet

Lediga platser kommer att släppas till intresselistan torsdagen den 17/1 kl. 18.00.

Platserna släpps i de flesta fall via vår bokningssida på nedanstående länk:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={9D586709-4592-4DB7-9099-E7F7A46D0EFE}

En informationsfilm hur bokningssidan fungerar finns på:

https://www.youtube.com/watch?v=wP-WcE5S6zg

Det kommer inte finnas lediga platser i alla grupper. Information om hur platstillgången ser ut i de olika grupperna kommer löpande att läggas upp på bokningssidan fram t.o.m onsdagen den 16/1. Grupper som redan nu är fulltecknade kommer inte att visas på bokningssidan även om de finns med i schemat på hemsidan.

Om man bokar en plats när platserna släpps så går det bra att börja från vecka 4. Gäller ej familjegympan i Herrängen som startar vecka 5 nu efter ju. Exakt startdatum finns noterade på bokningssidan vid respektive grupp.

Det krävs att man aktivt går in och försöker boka en plats när platserna släpps för att man ska kunna få en plats i en grupp. Inga platser fördelas ut automatiskt eller efter någon kötid. De grupper som omfattas är de utan krav på förkunskaper vilka ni hittar i vårt schema på följande länk:

www.sol-flickorna.se/schema

För grupper med krav på förkunskaper så finns information om lediga platser på www.sol-flickorna.se/anmalan-fk.

söndag, 13 januari 2019 23:40

Nya öppettider på kansliet VT 2019

kansliet

Våren 2019 kommer vi att ha kvällsöppet till 19.00 på tisdagar och onsdagar med start vecka 3.

Besökstiderna blir därmed:

Måndagar 14.00 - 16.30
Tisdagar 14.00 - 19.00
Onsdagar 14.00 - 19.00
Torsdagar 14.00 - 16.30

Telefontid som tidigare måndag - torsdag 14.00 - 16.00.

onsdag, 02 januari 2019 01:21

Uppdatera personuppgifter på "Min sida"

Min sida


För enklare uppdatering av person- och kontaktuppgifter för er som inte använder medlemsappen har vi nu lagt till en länk till "Min sida" i menyn Anmälan.

Via den går det att logga in i medlemsregistret och se över de uppgifter som vi har registrerade där. (Det är samma sida som man också kan komma till via bokningssidan.)

Extra viktigt är att alltid se till att ha alla e-postadresser uppdaterade och aktuella eftersom vi sänder ut all information och alla avgiftsfakturor från föreningen via e-post.

Vill man se en film om hur man kan uppdatera uppgifterna på "Min sida" klickar ni på bilden ovan eller följer nedanstående länk:

https://www.youtube.com/watch?v=xz_RFpUqjxk

Har ni möjlighet så rekommenderar vi att ni använder medlemsappen där ni också enkelt får en översiktlig sammanställning av all info och alla uppgifter. Ni hittar appen där appar finns eller via länk från Sportadmins hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

tisdag, 01 januari 2019 11:00

Återanmälan till våren 2019

kansliet

Återanmälan till våren för aktiva i nedanstående är förlängd till 2019-01-03 kl. 23:55.

BoU - Familjegympa, barngrupper, flickgrupper
Cheer - Träningsgrupper
Trupp - UT-trupper

Vid återanmälan får man en terminsfaktura för våren som ska vara betald inom 7 dagar, dvs senast den 6/1 2019. Notera därför att fakturor som sänds ut under den förlängda perioden måste registreras får betalning omgående så att betalningen är oss tillhanda i tid även om förfallodatumet på fakturan säger en senare tid.

Återanmälan görs via vår bokningssida som har länken:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={9D586709-4592-4DB7-9099-E7F7A46D0EFE}

Tränare och barn till tränare i ovan nämnda grupper ska inte göra en återanmälan utan läggs in automatiskt och i de fallen faktureras terminsavgiften i januari.

För aktiva i övriga sektioner så faktureras vårens terminsavgifter i januari.

Klicka på läs mer för en instruktionsvidor för återanmälan.

söndag, 30 december 2018 16:23

Kallelse till extra årsmöte i SOL GF

styrelseinfo

Styrelsen kallar till ett extra årsmöte i SOL GF lördagen den 19/1 kl. 12.30 – 13.00 i Hägerstensåsens medborgarhus.

Bakgrunden är att styrelsen ser att det, för föreningens fortsatta utveckling, behövs göras vissa förändringar i föreningens stadgar och det innan nästkommande ordinarie årsmöte i september 2019.

Fullständigt underlag inför det extra mötet, med styrelsens proposition om stadgeändringar, kommer enligt stadgarna att finnas tillgängliga på kansliet en vecka före mötet. En sammanfattning av bakgrunden till styrelsens förslag till stadgeändringar hittar ni nedan.

För mer info klicka på "Läs mer" nedan.

Sida 1 av 130
Föreningsinfo

kansliet

VÅREN 2019

Telefontid: måndag - torsdag 14.00 - 16.00

Besökstid: måndag och torsdag 14.00 - 16.30 samt
tisdag och onsdag 14.00 - 19.00

Nedan hittar ni eventuella avvikelser:

Torsdagen den 21/2 stänger kansliet 15.00.
Under sportlovet vecka 9 (25/2 - 1/3) är kansliet stängt.


Övrig information om kansliet finns på adressen www.sol-flickorna.se/kansliet.

GYMCROSS - SOL GF

Sponsorer

SOL aktiviteter

2019-04-27

SOL-dagen 2019
2019-04-27
SOL-dagen 2019 som i år ligger i Brännkyrkahallen. Mer info kommer under våren 2019.

Sponsorer

verasport logo 600pxl
Stadium Member ger 3% extra till SOL-flickornas GF! Koppla ditt kort nu!

Stadium Member ger 3% extra till SOL-flickornas GF! Koppla ditt kort nu!

Stöd SOL-flickorna - Koppla ditt spelkort till oss!

Stöd SOL-flickorna - Koppla ditt spelkort till oss!
SOL Prenumerera på Bingolotter

SOL Prenumerera på Bingolotter

SOL-flickorna på Facebook

Gymcross på Facebook