Nyheter
  • sol-01.jpg
  • sol-02.jpg
  • sol-03.jpg
  • sol-04.jpg
  • sol-05.jpg
  • sol-06.jpg
  • sol-07.jpg
  • sol-08.jpg
sol prylar

Om SOL profilmaterial

För att visa att vi tillhör samma förening och även för att få fram så bra priser som möjligt på träningskläder etc har SOL GF tagit fram gemensamt SOL-profilmaterial. Vi har även tagit fram olika SOL-prylar med föreningstryck på.

 

Profilmaterialet och SOL-prylarna kan köpas på följande ställen:

 

KANSLIET

 

En del av SOL-profilmaterial har vi på kansliet. Just nu är dock allt profilmaterial på kansliet slut.

 

En aktuell översikt över vad vi har på kansliet och som alltså kan köpas där under våra ordinarie öppettider hittar ni under rubriken SOL Profilmaterial Kansliet i menyn Föreningen / SOL-prylar.

 

De produkter vi har på kansliet är lagervaror och ska för det mesta finnas hemma eller så är det beställt och på väg.

 

På kansliet kan man betala kontant eller med kort.

 

 

STADIUM

 

Stadium Teamsales i Kungens Kurva har hand om en del av vårat profilmaterial och då främst när det gäller träningskläder eller liknande.

 

En aktuell översikt av det sortimentet hittar ni under rubriken SOL Profilmaterial Stadium i menyn Föreningen / SOL-prylar.

 

De produkter som finns hos Stadium måste alltid förbeställas via deras webbshop. Ni kan läsa mer om hur det görs och vilka leveranstiderna är under rubriken Stadium Webborder Info i menyn Föreningen / SOL-prylar.

 

Extra bonus till er och SOL!

 

Genom att bli så kallad Stadium Member tjänar man in bonus på alla inköp som görs hos Stadium (ej på vårt profilmaterial). Registrerar man även SOL GF som sin favoritförening får föreningen dessutom 3% extra i bonus på allt ni köper. Läs mer om hur ni gör under rubriken Stadium Bonus i menyn Föreningen / SOL-prylar.

 

 

VERA SPORT

 

Vera Sport tillhandahåller vårt profilmaterial när det handlar om föreningsdräkter och även annat gymnastikmaterial som t.ex tåskor, lycra tights, redskap etc.

 

En aktuell översikt över i första hand dräkterna hittar ni under rubriken SOL Profilmaterial Vera Sport i menyn Föreningen / SOL-prylar.

 

Dräkterna samt övriga produkter hittar ni även i vår speciella SOL-webbutik på Vera Sports hemsida. Men även om produkten inte ligger i SOL-webbutiken får ni som medlem rabatt på dessa (se nedan).

 

Innan ni börjar handla via webbutiken måste ni dock läsa informationen på sidan Vera Sport Webborder Info för att det konto ni skapar där ska kopplas till SOL GF för att ni ska få rätt priser och rabatter.

 

Extra rabatt på allt ni köper hos Vera Sport!

 

Som medlem i SOL GF har ni utöver eventuella specialpriser i webbutiken dessutom 10% i rabatt på hela Vera Sports sortiment (gäller ej profilvarorna där rabatten redan är dragen eller vid REA eller kampanjpriser) när ni handlar andra varor hos dem.

 

Rabatten gäller både i deras webbutik eller vid besök hos dem i Spånga.

 

Missa därför inte att koppla ert konto hos dem till SOL GF (se Vera Sport Webborder Info) eller att registrera det när ni är på plats och handlar.

sol nyheter

lördag, 26 oktober 2019 02:29

Familjedagen 9/11 2019

familjedagen 2019


Vi välkomnar alla till årets familjedag i Västertorpshallen lördagen den 9/11 kl 11.00 - 15.00.

Familjedagen arrangeras i år för 24:e gången i rad så det är en härlig tradition!

OBS! Notera att i år sker all betalning med kort eller swish. Inga kontanter.

För er som vill sälja begagnade SOL-prylar hittar ni inlämningstalonger nedan.

torsdag, 24 oktober 2019 20:59

Stängt under höstlovet

kansliet

Under höstlovet vecka 44 (28/10 - 3/11) är kansliet stängt.

Under höstlovet är också alla träningar i skolgymnastiksalarna inställda då skolorna är stängda.

onsdag, 25 september 2019 22:05

Årsmötet 2019

styrelseinfo

Årsmötet 2019 är nu genomfört och följande styrelse är vald för perioden HT19/VT20:

Malena Nylin (Ordförande)
Susanne Nibelius (Kassör)
Michael Hultén (Ordinarie ledamot)
Linn Kimreus (Ordinarie ledamot)
Linda Lindwall (Ordinarie ledamot)
Emma Mueller (Ordinarie ledamot)
Emelie Magnusson (Ordinarie ledamot)
Yvonne Nibelius (Suppleant)
Amanda Källén (Suppleant)
Sergei Karetnikov (Suppleant)

kansliet

Höstens schema för grupper utan krav på förkunskaper är nu fastställt för BoU, Cheer och Trupp även om det i vissa fall fortsatt kan ske förändringar.

Ni hittar tiderna på följande länk: https://www.sol-flickorna.se/schema


Återanmälningsperioden för att bekräfta fortsatt träning för de som gick i en grupp utan krav på förkunskaper våren 2019 är nu över för alla grupper. Ta kontakt med kansliet om ni gick i en grupp utan krav på förkunskaper under våren 2019 och har missat att göra en återanmälan.

För anmälan från intresselistan kommer mejl med mer info att sändas ut till de på intresselistan den 4/9.

Anmälan från intresselistan till cheer träningsgrupper (födda 2005-2013) och trupp träningsgrupper (flickor födda 2007-2010) kommer att öppna torsdagen den 5/9 kl. 16.00.

Anmälan från intresselistan till samtliga grupper i Barn och ungdomssektionen (födda 2011 - 2016) kommer att öppna lördagen den 7/9 kl. 17.00.

I båda fallen är det då först-till-kvarn som gäller så man måste fysiskt försöka boka en ledig plats för att kunna få en sådan.

Många platser/grupper bokas och blir fulla på mindre än en minut. Andra grupper kan vara fulla redan från start och har då inga bokningsbara platser. En viss info om hur bokningsläget ser ut finns i anslutning till respektive grupp på bokningssidan.

I samtliga fall gäller att när man har gjort en återanmälan eller bokat en plats vid släppet till intresselistan så får man automatiskt en faktura på terminsavgiften via mejl. Denna faktura har en betalningstid på 7 dagar vilket innebär att betalningen ska vara SOL GF tillhanda senast 7 dagar efter det att man fått fakturan. Är fakturan efter det fortsatt obetald så styrks den OCH platsen. Ingen påminnelse kommer sändas ut!

All bokning sker via vår bokningssida: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={9D586709-4592-4DB7-9099-E7F7A46D0EFE}

Bekanta er gärna med bokningssidan i god tid innan det att platserna släpps och är det första gången ni ska boka en plats så läs även informationslänkarna som ni hittar på den sidan.

För tävlingsgrupperna i sektionerna kommer kallelse från tränarna och terminsavgiften faktureras i september.

måndag, 19 augusti 2019 12:17

Kansliet augusti 2019

kansliet

Vecka 35 och 36 har kansliet telefontid måndag till torsdag 14.00 - 16.00. När det gäller grupper inför hösten så kan vi enbart svara på frågor om dessa efter det att info om återanmälan gått ut.

Vi har även besökstid 14.00 - 18.00 ovanstående dagar förutom 5/9 då vi stänger 17.00.

tisdag, 13 augusti 2019 16:37

Utbildninghelgen hösten 2019 - 24-25/8

kansliet

Nu är programmet för vår utbildningshelg den 24-25/8 klart och inbjudan kommer sändas ut till alla tränare och ledare så snart som möjligt.

Utöver sektionsspecifika utbildningar så kommer nedanstående kurser att hållas:

Lördagen den 24/8
09.30 - 12.30 - Familjegympa - För de som ska vara ledare/tränare i familjegympan (aktiva födda 2015/2016) och inte gått den tidigare.

13.30 - 15.00 - Löp- och styrketräning - För de tränare som är intresserade av att lära sig mer om löp- och styrketräning. Främst för tävlingsgrupper men alla intresserade är välkomna att anmäla sig.

Söndagen den 25/8
09.30 - 11.00 - Introkurs - För nya tränare/ledare i föreningen.

11.00 - 12.30 - Att vara tränare - För nya tränare/ledare i föreningen samt för pryor och ass.tränare
 
13.30 - 16.30 - Handbokskursen matta/hopp - För de som ska vara tränare i grupper med aktiva födda 2014 eller tidigare i grupper som inte har krav på förkunskaper.

Länk till inbjudan:

https://form.jotform.com/solgf/ub-helgen-host-2019

Sida 1 av 133